TarinaMEvent on visuaalinen tapahtumatoimisto, jonka intohimona on luoda elämyksellisiä, näyttäviä ja toimivia tapahtumia. Olemme tunnettuja tuoreista ja innovatiivisista ideoistamme.

Uuden MEventin yhteinen tarina alkoi kahvikupin äärellä syksyllä 2018, jolloin huomasimme jakavamme saman vision ja arvot sekä halun kehittää tapahtuma-alaa uudella tavalla. Uuden MEventin muodostavat Jenni Hukkanen, Hannele Halme ja Jenni Kinnari.

Jenni Hukkasen vahva kokemus isoista tapahtumista ja juhlista sai aikaan halun perustaa Mevent yrityksen keväällä 2017. Mukaan liittyi vuoden 2018 loppupuolella visuaalisuuden taiturit Hannele Halme ja Jenni Kinnari Juhlahumua yrityksestä, jolloin vuonna 2014 perustettu Juhlahumua –brändi sulautui osaksi MEventtiä. 

Näin syntyi Suomen visuaalisin tapahtumatoimisto, jossa jokaisen tiimin jäsenen vahvuuksia yhdistellen, muodostamme todella kovatasoisen ja ammattitaitoisen tiimin.  

Nykyinen toimintamme pitää sisällään vahvan tapahtuma-alan tuntemuksen, tapahtumakoordinoinnin, kukkapalvelut sekä näyttävät somistuselementit. Lisäksi meillä on laajat ja laadukkaat yhteistyökumppaniverkostot, jotka takaavat, että teidän tapahtumanne on avullamme enemmän kuin uskallatte toivoa.

Olemme tapahtumatuotannon ohella erikoistuneet visuaalisen ilmeen luontiin ja monipuolisiin kukkapalveluihin. Intohimonamme on luoda kokonaisvaltaisesti toimivia ja elämyksellisiä tapahtumia, joissa asiakkaan toiveet, tuotteet ja palvelut saavat arvoisensa näyttämön. 

MEvent tiimi

Jenni Hukkanen

Vastaava tuottaja

Intohimona kokonaisvaltaisesti toimivat tapahtumat, joiden loppuun asti harkitut yksityiskohdat tekevät vaikutuksen.

 

Hannele Halme

Tapahtumatuottaja

Intohimona ikimuistoiset tapahtumat, joissa tunnelma on pääosassa

 

Jenni Kinnari

Päävisualisti

Intohimona luoda elämyksellisiä tapahtumia, joiden visuaalisuus kuvastaa yrityksen tarinaa.


Sovitaan ensimmäinen tapaaminen

Soita 050 5757 268 | Lähetä postia jenni.hukkanen@mevent.fi

Teemme tarjouksen ilmaisen suunnittelutapaamisen pohjalta.

Ota yhteyttä