Tarina


Little details make a difference

Se hetki, kun sytytetään kynttilät, poksautetaan shampanja ja toivotetaan vieraat tervetulleiksi. Luodaan unelmia todeksi, hetkiä muistoiksi. Me luomme elämyksellisiä häitä, jotka jäävät mieleen.

2014 Juhlahuuma aloitti juhlablogin, josta juhlajärjestäjät etsivät ja löysivät inspiraatiota ja ideoita omiin juhliinsa. Lukijat ihastuivat Jenni Kinnarin välittömään ja lämminhenkiseen tyyliin kirjoittaa sekä aitoihin kokemuksiin juhlanjärjestämisessä. Jenni on somistuksen visionääri, joka rakastaa tunnelmoida sekä luoda uusia ja ennennäkemättömiä elementtejä. Jenni on erikoistunut visuaalisen ilmeen toteutukseen ja on parhaimmillaan luodessaan hääparin tarinaa osaksi hääjuhlaa.

2014 Juhlahumua verkkokauppa avattiin. Juhlatarvikkeiden lisäksi haluttiin tarjota runsaasti ideoita asiakkaille sekä jakaa juhlien järjestämisen iloa sosiaalisessa mediassa. Ensimmäisen yhteydenoton blogiyhteistyöstä Hannele Halme lähetti Juhlahuuman Jenni Kinnarille ja tästä alkoi yhteisen tarinan ensi askeleet. Kuten ihanassa rakkaustarinassa myös meidän tarinassamme yksi asia johti toiseen. Tiivis yhteistyö häiden ja juhlien toteuttamisen osalta lujitti haluamme toimia yhdessä. Hannele Halme on intohimoinen organisoija, joka rakastaa kauniita ja harkittuja yksityiskohtia. Hannele on parhaimmillaan luodessaan toimivia kokonaisuuksia, hänen käsissään mikään somistuselementti ei ole liian mahdoton toteutettavaksi. 

Keväällä 2017 Juhlahumua ja Juhlahuuma sanoivat toisilleen tahdon ja yritykset sulautuivat Juhlahumua nimen alle. 

MEvent tiimi

 

Jenni Kinnari

Päävisualisti ja hääsuunnittelija

Intohimoinen kukkadesigneri, wow-elementtien luoja ja tunnelmoija.

Jenni Hukkanen

Hääsuunnittelija ja -tuottaja

Ratkaisukeskeinen organisoija, toimivien kokonaisuuksien hallitsija, joka rakastaa kauniita ja harkittuja yksityiskohtia.

 

Hannele Halme

Hääsuunnittelija ja tuleva floristi. 

Intohimoinen kukkainstallaatioiden luoja, jota puhuttelee toimiva ja visuaalinen kokonaisuus.


Samoihin aikoihin Mevent sai alkunsa inspiraatiosta tarjota hääasiakkaille jotain enemmän kuin asiakas osaa odottaa. Jenni Hukkasen vahva kokemus isoista tapahtumista ja juhlista muovaantui nopeasti hääalalle ja asiakkaat ottivat hänet luottavaisin mielin vastaan. Jenni on tarkka yksityiskohdista ja visuaalisesta lopputuloksesta. Parhaimmillaan hän on organisoidessa kokonaisvaltaisesti täydellistä hääpäivää hääparille.

Uuden MEventin yhteinen tarina alkoi lämpimän kahvikupin äärellä syksyllä 2018, jolloin huomasimme jakavamme saman vision ja arvot sekä halun kehittää hää- ja tapahtuma-alaa. Mutta ennen kaikkea jaoimme halun palvella asiakastamme suurella sydämellä ja tuoda ekslusiivisuutta alalle. Meille jokainen hääjuhla on aina ainutlaatuinen ja tärkeä. 

 

Nykyinen toimintamme pitää sisällään vahvan hääalan tuntemuksen, hääkoordinoinnin, kukkapalvelut, silkkikukkaelementit sekä monipuolisen somistevalikoiman. Lisäksi meillä on entistä laajemmat ja laadukkaat yhteistyökumppaniverkostot, palvelut ja ainutlaatuinen ammattitaito hääsuunnittelun saralla. Näin voimme luvata, että teidän tärkeä päivänne on avullamme sellainen, josta olette aina unelmoineet.

MEvent koostuu iloisista, tehokkaista ja luovista hääalan ammattilaisista, jossa jokaisen vahvuuksia yhdistellen muodostamme todella kovatasoisen ja ammattitaitoisen tiimin. Olemme erikoistuneet visuaalisen ilmeen luontiin ja monipuolisiin kukkapalveluihin. Olemme tunnettuja tuoreista ja innovatiivisista ideoista, sillä haluamme luoda juhliin uusia ja ennennäkemättömiä elämyksiä.

Kerro meille mistä palvelusta olet kiinnostunut ja sovitaan tapaaminen.

Ota yhteyttä