Perustajan tarina


Olen kuin syntynyt juhlien järjestäjäksi

Nuoresta asti olen järjestänyt juhlia aina, kun siihen on ollut pienikin mahdollisuus. Teemajuhlista suosikeiksi osoittautuivat mm. olympialaiset ja lavatanssit. Näiden lisäksi minulla on useamman vuoden kokemus isoista ja pienistä yritystapahtumista ja -juhlista työskennellessäni Perheyritysten liitolla. Yksityiskohdat tekevät juhlista erityiset ja ikimuistoiset. Parhaimmillani olen, kun saan organisoida isoja kokonaisuuksia pienine yksityiskohtineen.

Mevent sai alkunsa inspiraatiosta tarjota jotain suurempaa kuin asiakas osaa odottaa. Olen suunnitellut paljon tapahtumia ja juhlia, ja siitä syystä päätin toteuttaa oman unelmani ja perustaa tapahtuma- ja juhla-alan yrityksen. Nyt on aika toteuttaa teidän unelmanne, jossa tiimimme on valmis auttamaan!

Jenni

Tapahtuma- ja juhlasuunnittelu on tällä hetkellä Suomessa nopeasti kasvava ala.

Yhä useampi tapahtumasta tai juhlasta haaveileva stressaantuu jo pelkästä vaativan järjestelytyön ajatuksesta. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden ulkoistaa tapahtuman tai juhlan suunnittelun ja käytännön järjestelytyön. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen ja ikimuistoisen elämyksen; rakastamme niin juhlien hektistä tunnelmaa, yksityiskohtia, kokonaisuuden hallintaa kuin loppusiivoustakin!


Sovitaan ensimmäinen tapaaminen

Teemme tarjouksen ilmaisen suunnittelutapaamisen pohjalta.

Ota yhteyttä