joulu 30, 2018

Kun kerron, että olen ammatikseni hää- ja tapahtumasuunnittelija, reaktio on usein innostunut ja utelias. ”Miten ihanaa kun työ on vaan juhlaa ja pääset nauttimaan kaikesta juhlahumusta.” Toinen reaktio, joka on huomattavasti vähenemässä, kun alamme tulee tunnetuksi on ”teetkö pelkästään vain sitä työksesi?”. Olen onnekas voidessani sanoa, että teen tätä työkseni. Ja mikä on ihanampaa kuin tehdä työtä jota rakastaa, koska se myös heijastuu kaikkeen tekemiseen sekä kohtaamisiin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Mutta kaiken ihanuuden takana on paljon tunteja ja kovaa työtä, joka ei aina näy ulospäin glitterisen instatilin takaa.

Lue lisää
joulu 20, 2018

Kun olet löytänyt vierellesi kumppanin, jonka kanssa haluat viettää loppuelämäsi, haaveet yhteisestä tulevaisuudesta ohjaavat usein kohti kosintaa ja avioliittoa. Ainutlaatuisesta hetkestä on ihana saada ikimuistoinen kokemus, jota voitte yhdessä muistella lämmöllä vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Unohtumaton kosinta, vaatii kuitenkin myös hieman yllätyksellisyyttä sekä suunnittelutaitoa. Meidän vinkeillämme inspiroidut unelma kosintaan.

Lue lisää
joulu 20, 2018

Hääsuunnittelijan silmin - blogi on paikka missä voit inspiroitua kanssamme häistä, saada ideoita sekä käytännönvinkkejä hääsuunnitteluun ammattilaisilta. Mutta myös päästä kurkistamaan alan kulisseihin ja hääsuunnittelijan työhön enemmän.

Lue lisää